Hulp nodig bij het kiezen van uw nieuwe matras?

INCLINED BED THERAPY

inclined-bed-therapy

Prijs


Afmetingen


Hardheid


 • INCLINED BED THERAPY / HELLEND SLAPEN BY MVDS

  Verkrijgbaar in de maten: 70 x 200 cm, 80 x 200 cm 90 x 200 cm. Andere maat bestellen? Vraag deze dan aan. Hellend slapen met behulp van een "wig". Heeft u meer vragen of wilt u de wig in een afwijkende maat bestellen? neem dan gerust contact met ons op.
  € 119,00
  Bekijk product
 • natuurlatex topper

  XXL TOPDEKMATRAS ZACHT LATEX

  ✔️ Kern van heerlijk zachte Latex, ✔️ Goede ventilatie, ✔️ Dikte c.a. 9 cm, ✔️ Luxe afneembare Aloë Vera tijk, ✔️ Ook in optie splittopper en Broektopper, ✔️ Anti-allergisch / antibacterieel, ✔️ gecertifieerd green label,
  € 369,00
  Bekijk product

INCLINED BED THERAPY / HELLEND SLAPEN BY MVDS
Inclined Bed Therapy of wel bekend als hellende bed therapie, dit kan u realiseren door bij mvds-slaapcomfort een wig op maat te bestellen.
Wij adviseren u om de helling zo een 15 cm hoog te maken en het naar 1 cm uit te laten lopen (tot het voeteinde).
De wig/helling wordt gemaakt van stevig polyether schuim, hier wordt een kous om geleverd.
Het is de bedoeling dat u de wig onder uw huidige matras legt, wij adviseren u wanneer u een tweepersoons bed heeft de wig wel uit twee delen te nemen zo is het makkelijker te verplaatsen.
Deze techniek is nuttig voor de in uiteenlopende aandoeningen, waaronder ruggenmergletsel, rugpijn, gerd, zure reflux, sinus-en ademhalingsstoornissen, slaapapneu, slechte doorbloeding zoals bij, lage stofwisseling, CCSVI, oedeem in de benen, en vele andere aandoeningen.
Deze lichte schuimrubber helling is voldoende om de zwaartekracht op het lichaam te herstellen, het maakt de wervelkolom en de spieren recht, het bindweefsel, de ligamenten en de pezen helpen hier door te versterken.
Hellend slapen kan het wervelkolom en de bindweefsel geassocieerd met veroudering helpen en pijn voorkomen.
Ook kan deze techniek helpen bij slechte houdingsvoorwaarden, zoals kyfose, lordose en scoliose, en de symptomen van rusteloosbeen-syndroom (RLS) verminderen. Hellend slapen of wel gezegd slapen op een helling helpt de luchtweg te openen, snurken te verlichten, omdat de luchtwegen geopend worden komt er dus meer zuurstof binnen en kan dit sneller bij de hersenen komen.
De zwaartekracht van schuin staan voorkomt ook zure reflux en brandend maagzuur.
Heeft u meer vragen of wilt u de wig in een afwijkende maat bestellen? neem dan gerust contact met ons op.

  Gratis bezorgd in Nederland
Bij een bestelling boven 50,00

   Direct kopen bij de fabriek
Meer dan 50 jaar ervaring

   Nederlandse kwaliteit
30 dagen omruilgarantie

   Fysieke winkel
Showroom Zwanenburg

0
Winkelmand
 • No products in the cart.