DFW De Fabriekswinkel: hét familiebedrijf in matrassen

DFW De Fabriekswinkel is een familiebedrijf dat al 3 generaties bestaat. Sinds onze oprichting in 1972 hebben we ons met veel passie gewijd aan het creëren van de perfecte slaapervaring. Nu, 50 jaar later, staan we bekend als dé specialist in het vervaardigen en verkopen van hoogwaardige matrassen en boxsprings van Nederlands gecertificeerd kwaliteit schuimrubber.

Een goede nachtrust voor u, dat is ons doel

Bij DFW De Fabriekswinkel streven we ernaar om niet zomaar matrassen te maken, maar om een persoonlijke slaapoplossing te bieden die perfect bij u past. Wij geloven dat een goede nachtrust essentieel is voor een gezond en gelukkig leven, en daarom zetten we ons elke dag in om producten te leveren die uw slaap verbeteren. In onze showroom in Zwanenburg hebben we meer dan 25 soorten matrassen voor u klaarliggen om te testen. Samen met u zoeken we een matras dat het beste past bij uw wensen en slaapsituatie.

Wat maakt ons familiebedrijf uniek?

Wat we u als klant beloven

Bij DFW De Fabriekswinkel beloven we niet alleen kwaliteit en comfort, maar ook een persoonlijke benadering. We begrijpen dat elke klant uniek is en daarom verdient iedereen een matras dat speciaal voor hen is gemaakt. Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het vinden van het perfecte matras.

Ervaar zelf de kwaliteit van onze matrassen

Ervaar zelf het verschil dat een DFW matras of boxspring kan maken in uw leven. Bekijk online ons assortiment of kom langs bij onze showroom in Zwanenburg en krijg persoonlijk advies van onze slaapspecialisten.

De keurmerken en certificaten

Matrassenfabriek in Zwanenburg

Kom langs in
onze showroom

© Copyright
2024
DeFabriekswinkel.nl
Powered by iClicks