Driehoekig matras op maat

Bent u op zoek naar een driehoekig matras op maat dat precies past in uw uniek gevormde slaapruimte, zoals een zolderkamer of een boothoek? Bij De Fabriekswinkel Zwanenburg stelt u de ideale matras direct samen met onze eenvoudige matrassenconfigurator. Vul uw gewenste afmetingen in en kies uit diverse materialen en diktes om een matras te creëren dat perfect aansluit op uw ruimte en slaapbehoeften. In onze matrassenfabriek produceren we elk matras met hoogwaardig Nederlands gecertificeerd schuimrubber, een garantie voor duurzaamheid en superieur comfort.

  • Driehoekig matras met superieur comfort
  • Binnen 5 tot 10 werkdagen klaar
  • Hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs
Driehoek matras
Boot matras laten maken

Matras op maat samenstellen

Punt matras of Trapezium matras van defabriekswinkel.nl

Voordelen van een op maat gemaakt bootmatras.

Neem contact op

Uitgebreid aanbod aan materialen

Bij het samenstellen van uw driehoekige matras selecteert u onder andere het type materiaal voor uw matras, zoals HR45 koudschuim of Pantera. Elk type biedt specifieke voordelen, afgestemd op diverse slaappatronen en voorkeuren voor comfort. Lees meer over de verschillende materialen via de button en vind er een die past bij uw wensen.

Meer informatie

 

Vind uw perfecte matras in onze showroom

Ontdek de verschillende materialen die we aanbieden en test ze uitgebreid uit in onze showroom aan de Weerenweg 8B in Zwanenburg. Onze specialisten voorzien u graag van advies en helpen u bij de zoektocht naar het perfecte driehoekige matras. In onze showroom stelt u direct uw driehoekige matras op maat samen en ontvangt u van ons een compleet kostenoverzicht. Als u akkoord gaat met deze offerte, starten we gelijk met de vervaardiging van uw matras, zodat u snel geniet van optimaal slaapcomfort. Plan via de button direct een afspraak met onze specialist of zet de route aan naar onze showroom.

 

Contact opnemen

Voor vragen over het samenstellen van een driehoekig matras of het maken van een afspraak van een adviesgesprek neemt u eenvoudig contact met ons op via 020 760 1919 of stuur een mail naar info@defabriekswinkel.nl. We beantwoorden graag al uw vragen.

De keurmerken en certificaten

Matrassenfabriek in Zwanenburg

Kom langs in
onze showroom

© Copyright
2024
DeFabriekswinkel.nl
Powered by iClicks