Matras op maat

In de Configurator kunt u uw gewenste matras samenstellen. Staat uw vorm, maat, dikte of kwaliteit er niet bij? Dit is geen probleem, vul hier het offerteformulier in met gewenste kwaliteit en eventueel een tekening / foto dan willen wij een offerte maken. Ook kunt u via deze weg een offerte aanvragen voor een topper op maat!

Zijn uw bestaande matrassen te hard of wilt u nog meer comfort tijdens de reis? Vraag dan een topper op maat aan via ons offerteformulier. Deze maken we in iedere gewenste vorm van de hoogste kwaliteit materialen, net zoals onze matrassen!

 • *Kies een vorm

  Staat uw gewenste kwaliteit matras er niet tussen? Klik hier en vraag een offerte op maat aan.

  Staat uw gewenste kwaliteit matras er niet tussen? Klik hier en vraag een offerte op maat aan.

  Staat uw gewenste kwaliteit matras er niet tussen? Klik hier en vraag een offerte op maat aan.

  Staat uw gewenste kwaliteit matras er niet tussen? Klik hier en vraag een offerte op maat aan.

  Staat uw gewenste kwaliteit matras er niet tussen? Klik hier en vraag een offerte op maat aan.

  Staat uw gewenste kwaliteit matras er niet tussen? Klik hier en vraag een offerte op maat aan.

  Staat uw gewenste kwaliteit matras er niet tussen? Klik hier en vraag een offerte op maat aan.

Product beschrijving

Welke kwaliteit matras op maat past er bij u? Voor meer informatie over de kwaliteiten kunt u op de blauwe info bol klikken achter de kwaliteits aanduiding.

DFW de Fabriekswinkel maakt rechthoek matrassen op maat in de kwaliteiten; Polyether matras op maat – Koudschuim matras op maat – Contour met schouderzone matras op maat – Traagschuim matras op maat – Gel matras op maat – Pocketveer matras op maat. Al vanaf €169,-

De Fabriekswinkel Zwanenburg maakt matrassen in elke gewenste afmeting voor o.a. Camper, Caravan, Vouwwagen, Duits Bed, Bedstee of zelfgemaakt bed. Staat uw gewenste dikte of afmeting er niet bij? Geen probleem upload HIER uw schets/tekening met gewenste afmetingen en kwaliteit en wij maken een offerte voor u. Meer info over de certificaten kijk bij extra informatie.

Koudschuim heeft geen nadelen

Koudschuim heeft een open celstructuur, is dus veerkrachtig en soepel. Doordat koudschuim van hoge kwaliteit is blijft het matras vormvast en veerkrachtig.
De term koudschuim is afgeleid van ‘cold cure moulding’, maar eigenlijk is de term High Resilience (HR) matras meer op zijn plaats voor het koudschuim matras. Deze schuimsoort heeft de eigenschap dat het een goede ondersteuning en heerlijk lig- en slaapcomfort heeft. Ook heeft koudschuim een optimale ventilatie en vochtregulatie. Doordat koudschuim temperatuur neutraal is heeft het dus een fris en droog gevoel. Koudschuim is van nature anti-allergisch en antibacterieel. Wij leveren onze koudschuim matrassen standaard in vijf hardheden.

Koudschuim SG of HR

Het soortelijk gewicht bij koudschuim wordt uitgedrukt in een HR-waarde. Dit is de waarde van het aantal kilo materiaal wat er per kubieke meter gebruikt is.
Hoe lager deze waarde is, des te minder materiaal er dus in het schuim verwerkt is. Dus hoe meer materiaal er per kubieke meter gebruikt wordt, hoe hoger de kwaliteit, comfort, duurzaamheid en de veerkracht zal zijn. Een koudschuim matras (en ook een polyether matras) met een té lage HR- of SG waarde, zal uw lichaam niet goed ondersteunen en sneller kuilvorming krijgen of door kunnen gaan zakken. Wij bieden enkel koudschuim matrassen aan met een hoge HR-waarde, (HR45 en HR55). Wij vinden een HR-waarde 25, 30 of 35 te laag. Belangrijk om te weten is dat de HR-waarde of Sg-waarde niets te maken heeft met de hardheid of comfort van het matras. Een koudschuim matras met HR 30 kan even zacht aanvoelen als een matras met een HR 60.

Hardheid

Wij bieden onze koudschuim matrassen aan: H1 Soft, H2 Medium H3 Stevig H4 extra stevig en H5 Heavy +
Zoals hierboven al vermeld is, heeft de HR-waarde niets te maken met hoe hard of hoe zacht het matras aanvoelt.

Levensduur van koudschuim matrassen

Een kwalitatief goed koudschuim matras gaat lang mee en behoudt alle jaren veel veerkracht en dus ook steun. Omdat koudschuim een open celstructuur heeft ventileert het goed en ontstaat er geen kuilvorming in het koudschuim. Ook is er spraken van een hoge punt-elasticiteit waar door het materiaal vorm vast blijft. Wij werken uitsluitend met veilig gecertificeerd schuim. Wij werken met Nederlands koudschuim van Recticel en Draka. Deze voldoen aan de strengste kwaliteitseisen van Certipur, en LGA.
TÜV ISO 9001 certificatie.

Eerlijke prijs

Wij produceren de matrassen in onze eigen fabriek en kunnen de matrassen in iedere maat en vorm maken showroom/fabriek. U kunt onze showroom 6 dagen per week bezoeken. Zo kunt u langs komen om u zelf van onze kwaliteit te overtuigen. Behoed u voor slechte kwaliteit 
Er zijn vele aanbieders actief die stunten met de prijzen. Dit kan alleen wanneer de matrassen importeren uit lage lonenlanden zoals bijv. Turkije of het Verre Oosten. Daarbij worden de matrassen gecomprimeerd op rol en krijgt het matras een kortere levensduur.

Product specificaties

Levertijd

Doorgaans 7-10 werkdagen

Anti Allergeen

Ja

Anti Huisstofmijt

Ja

Garantie

5 jaar

Categorie

Hardheid

, , , ,

Kern materiaal

Pocketveren + Koudschuim, Traagschuim, Volledig koudschuim

Matrasdrager

Andere ventilerende bodems, Geveerde boxspring, Iedere ventilerende matrasdrager vlak en verstelbaar, Lattenbodem, Niet geveerde boxspring, Schotelbodem, Spiraalbodem

Matras samenstellen

Levertijd: Doorgaans 7-10 werkdagen
Na bestelling gaat uw matras in productie met c.a. 7-10 werkdagen heeft u uw matras in huis mits u per mail anders is aangegeven.

Hulp nodig bij het kiezen van uw nieuwe maatwerk matras? Stel in uw formulier uw vraag of offerte aanvraag en wij nemen z.s.m. contact met u op!

De keurmerken en certificaten

Matrassenfabriek in Zwanenburg

Kom langs in
onze showroom

© Copyright
2024
DeFabriekswinkel.nl
Powered by iClicks