Caravan matras op maat

Caravanmatrassen komen in een breed scala aan soorten en maten. Dit komt doordat de bedden in caravans vaak onregelmatige vormen hebben, ontworpen om ruimte te besparen. Denk hierbij aan een Franse matras of een rechthoekig matras met een ronding. Bovendien heeft elk caravanmodel zijn eigen unieke indeling, wat het vinden van het juiste matras extra uitdagend maakt. De Fabriekswinkel biedt hier een oplossing voor! In onze matrassensamensteller stelt u zelf eenvoudig een matras op maat samen door de gewenste vorm, kwaliteit, dikte en hardheid te selecteren. Alle mogelijke vormen, zoals bijvoorbeeld het Franse matras met ronding, zijn weergegeven. Mocht uw maat of vorm er niet tussen staan, dan is dat geen probleem. Geef via ons offerteformulier uw specifieke wensen door, dan stellen wij een passende offerte voor u op. Zo bent u zelfs onderweg verzekerd van een fijne nachtrust.

  • Snelle levering
  • Matras op maat gemaakt
  • Meer dan 50 jaar ervaring
Matras op maat laten maken

Rechthoekig matras

Tekening van een Frans matras met een overzicht van boven hoe het eruitziet in een camper.

Frans matras

Een caravan met een unieke vorm, waarvoor we een caravan matras op maat hebben gemaakt.

Caravan matras

Een goede nachtrust is altijd van essentieel belang, dus ook wanneer u erop uittrekt met uw caravan. Een matras dat niet goed past en/of niet fijn ligt, draagt hier vanzelfsprekend niet aan bij. Bij De Fabriekswinkel maken we hoogwaardige caravan matrassen op maat, die dus altijd perfect in uw caravan passen. Op onze website stelt u gemakkelijk uw caravan matras samen. Bekijk ons aanbod en begin direct met het samenstellen van uw caravan matras op maat of breng een bezoek aan onze showroom en ga op zoek naar het perfecte matras.

Caravanmatras op maat samenstellen

Topper op maat voor uw caravanmatras

Heeft u in uw caravan al een matras dat naadloos past, maar slaapt u hier niet comfortabel op? Dan bieden onze zachte toppers een fijne oplossing. Deze hoogwaardige matrastoppers zijn verkrijgbaar in standaardmaten of vraag een offerte aan voor een topper op maat. Zo ervaart u weer een prettige nachtrust tijdens iedere vakantie!

De levering van een caravan matras op maat, geproduceerd in onze eigen matrassenfabriek in Zwanenburg.

Uw caravan matras op maat online samenstellen

Bij De Fabriekswinkel zijn we specialisten in het op maat maken van caravan matrassen. Onze op maat gemaakte matrassen profiteert u van een comfortabele nachtrust tijdens al uw reizen én een goede prijs. Op onze website stelt u gemakkelijk uw caravan matras op maat samen, door te kiezen welke vorm, kwaliteit, dikte en afmeting u wenst.

Bezorging aan huis

Uw op maat gemaakte caravan matras leveren we binnen 7 – 10 werkdagen helemaal kosteloos bij u thuis af. Als uw bestelling klaar is, nemen we contact met u op om een bezorgmoment af te spreken. Indien u het matras liever afhaalt, horen we dit natuurlijk ook graag. Als u bij het afhalen uw caravan mee heeft, installeren we het matras gelijk voor u.

Caravan merken waar Matrassenfabriek Zwanenburg  matrassen voor maakt!

De verschillende kwaliteiten

Bij het samenstellen van uw caravan matras op maat krijgt u keuze uit een aantal verschillende kwaliteiten. We geven u graag meer informatie over deze verschillende kwaliteiten, zodat u zeker weet dat u de juiste kiest.

Koudschuim HR45

Koudschuim HR45 is een fantastische keuze als u op zoek bent naar een comfortabel matras. Met een soortgelijk gewicht van 45 kg/m3, wat betekent dat het een hoog gewicht heeft, biedt dit matras de perfecte veerkracht. De open celstructuur van het koudschuim zorgt niet alleen voor ondersteuning, maar ook voor extra ventilatie en vochtafvoer. Dit type matras is ideaal voor gebruik in caravans. Voor volwassenen raden we aan om minimaal 15 cm dikte te kiezen om het gewenste comfortniveau te bereiken. Hoe dikker het matras, hoe meer comfort u  ervaart. Het matras word voorzien van een mooie afneembare matrastijk. De tijk is antiallergisch, huisstofmijt vrij, antibacterieel en wasbaar op 40 graden.

HR55

Ons meest populaire matras voor caravans is het HR55 koudschuim matras. Dit matras is perfect voor situaties waarin het niet mogelijk is om het matras regelmatig te keren. Het biedt een uitstekende ondersteuning, neemt de contouren van uw lichaam perfect aan en behoudt zijn vorm. Een van de grootste voordelen van het HR55 koudschuim matras is de uitstekende ventilatie en vochtafvoer. Dankzij de open celstructuur van het hoogwaardige koudschuim kan lucht vrij circuleren, waardoor u altijd geniet van een aangenaam slaapklimaat. Bovendien heeft het matras een drukverlagende eigenschap, waardoor u comfortabel ligt zonder last te hebben van drukpunten.

Een ander belangrijk kenmerk van het HR55 koudschuim matras is dat het geen kuilvorming vertoont. Dit betekent dat het matras zijn vorm behoudt en u jarenlang een stabiel en fijn comfort biedt. De afwerking van het matras is van hoge kwaliteit. Het is voorzien van een luxe cooltouch dubbeldoek met een handige 3-zijdige rits. De tijk is antiallergisch, vrij van huismijt en bacteriën, en kan eenvoudig worden gewassen op 40 graden. Daarnaast is het matras ook verkrijgbaar in een prachtige lichtblauwe kleur.

Pantera

Pantera SG52 koudschuim van Draka is een hoge kwaliteit schuim dat uitblinkt in verschillende aspecten. Met zijn hoge veerkracht biedt het matras optimale ondersteuning en comfort, waardoor u elke ochtend uitgerust wakker wordt. Daarnaast zorgt de goede ventilatie ervoor dat u het niet te warm krijgt tijdens het slapen, waardoor u geniet van een aangenaam slaapklimaat. Een ander voordeel van Pantera koudschuim is de perfecte vochtafvoer. Het schuim neemt vocht snel op en voert het efficiënt af, waardoor uw matras droog en fris blijft. Daarnaast is dit schuim duurzaam en gaat het extra lang mee, in tegenstelling tot polyether. U ervaart dus jarenlang de goede kwaliteit en comfort van dit matras.

Verder heeft Pantera koudschuim een drukverlagende werking. Het schuim past zich aan uw lichaam aan en verdeelt uw gewicht gelijkmatig, waardoor u geen last heeft van drukpunten tijdens de nachtrust. Daarnaast is kuilvorming uitgesloten bij Pantera koudschuim. Het schuim behoudt zijn veerkracht en vorm, zelfs na langdurig gebruik. Hierdoor blijft het matras altijd comfortabel en ondersteunend, zonder dat er kuilen ontstaan. Pantera koudschuim matrassen hebben standaard 7 jaar fabrieksgarantie.

De matrashoes van Pantera koudschuim is gemaakt van luxe cooltouch dubbeldoek. Deze hoes is voorzien van een 3-zijdige rits, waardoor u deze gemakkelijk kunt verwijderen en wassen. Daarnaast is de hoes anti-allergeen en huisstofmijt vrij, wat zorgt voor een hygiënische en gezonde slaapomgeving.

Hybride

Hybride schuim combineert het beste van traditioneel polyetherschuim en koudschuim, waardoor het een uitstekende keuze is voor een optimale slaapervaring. Met behulp van nieuwe technologieën is hybride schuim ontwikkeld tot een schuim van hoge dichtheid met een indrukwekkende duurzaamheid en een lage compressie set. Dit betekent dat u de hele nacht geniet van hetzelfde comfort, zonder dat het schuim zijn vorm verliest. Het hybride schuim onderscheidt zich met zijn hoge veerkracht, wat resulteert in geweldige ondersteuning en uitzonderlijke comfortniveaus. Zelfs bij relatief lage densiteiten biedt het schuim nog steeds een hoog niveau van comfort en ondersteuning. Dit maakt het ideaal voor slaaptoepassingen waarbij comfort van groot belang is.

Een bijkomend voordeel van hybride schuim is het lichte gewicht. Hierdoor is het bijzonder geschikt voor matrassen in caravans, waar gewichtsbesparing van groot belang is. Dit type schuim heeft een extra open celstructuur, die we al tijdens de productie creëren. Dit zorgt voor een uitstekende ventilatie, waardoor u slaapt in een fris en comfortabel slaapklimaat. De cellen van het schuim zijn maximaal geopend, waardoor de lucht vrij kan circuleren en warmte kan worden afgevoerd. Verder behoudt dit schuim zijn oorspronkelijke eigenschappen en vertoont het minimaal verlies aan hardheid en vorm, waardoor het matras lang mee gaat. We raden dit matras aan bij mensen tot een lichaamsgewicht van 90 kilogram.

Traagschuim

Dit koudschuim traagschuim combinatie matras is ontworpen om u een hoog comfort en een goede nachtrust te bieden, ongeacht de dikte van het matras. Het matras is namelijk voorzien van een 5 cm dikke Celluflex traagschuimlaag. Het Celluflex traagschuim, ook wel ‘’snelwerkend traagschuim’’ genoemd vanwege de directe respons op de contouren van uw lichaam, vervangt het traditionele Nasa traagschuim. Naast een snelle respons zorgt dit type schuim voor 30% betere ventilatie in vergelijking met het originele traagschuim. Dit maakt het matras perfect geschikt voor kleinere ruimtes zoals caravans. Het Celluflex traagschuim behoudt ook constant dezelfde hardheid, ongeacht de omgevingstemperatuur.

De combinatie van de Celluflex traagschuim toplaag en het HR55 koudschuim zorgt voor een verlaging van de drukpunten en behoud van een goede doorbloeding. Dit is vooral gunstig voor mensen met reumatische klachten, slechte doorbloeding en pijnlijke heupen en schouders. Daarnaast zorgt de goede ventilatie van het matras voor extra comfort tijdens het slapen.

Het matras is verkrijgbaar in 3 hardheden, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw voorkeur en behoeften past. De matrashoes die we erbij leveren, is gemaakt van luxe cooltouch dubbeldoek en is voorzien van een rits aan 3 zijden. Deze hoes is anti-allergeen, huisstofmijt vrij en kan eenvoudig worden gewassen.

Pocketvering koudschuim

Dit 3D pocketveer/koudschuim matras is speciaal ontworpen om uw lichaam op de juiste manier te ondersteunen en comfort te bieden. Met 7 comfortzones past het matras zich perfect aan uw lichaam aan, met speciale aandacht voor uw schouders en heupen. Dit zorgt voor een optimale drukverdeling en voorkomt ongemak tijdens het slapen. De kern van het matras is bedekt met hoge kwaliteit HR55 schuim, ook wel bekend als koudschuim. Dit koudschuim is van uitstekende kwaliteit en biedt extra veerkracht en ondersteuning waar nodig. Bovendien is de koudschuim afdeklaag voorzien van extra zones, waardoor u zowel in de kern als in de toplaag geniet van optimaal comfort.

Een uniek kenmerk van dit matras is de 3D zone comfort technologie. Elke beweging op het matras zorgt ervoor dat vochtige warme lucht uit de matraskern wordt geduwd door de naar buiten geopende holten. Tegelijkertijd wordt nieuwe frisse lucht aangezogen, waardoor het optimale slaapklimaat automatisch wordt geregeld. Dit voorkomt de ophoping van warmte en vocht, waardoor bacteriën geen kans krijgen.

Dit matras is ideaal voor mensen met een zandloperfiguur en voor personen die meer druk ervaren op hun schouders, maar toch de voorkeur geven aan stevigheid. Het biedt de perfecte combinatie van ondersteuning en comfort voor een goede nachtrust.

De matrashoes van het pocketvering koudschuim matras is gemaakt van luxe dubbeldoek vezel katoen. De hoes heeft een luxe doorstikking, wat zorgt voor een uitstekende ventilatie en vochtregulatie. Verder is de hoes anti-allergeen en eenvoudig wasbaar. Dankzij de aanwezigheid van lussen draait u het matras gemakkelijk om. We raden aan het matras eenmaal per maand om te draaien om zolang mogelijk te genieten van de hoge kwaliteit.

Uw gewenste vorm en/of kwaliteit staat niet tussen de opties

Wenst u voor uw caravan matras een bepaalde vorm en/of kwaliteit, maar staat deze optie niet in onze samensteller? Vraag uw wensen dan gemakkelijk aan via ons offerteformulier. Geef de afmetingen en dikte door en omschrijf welke vorm en/of kwaliteit u voor uw caravan matras wilt. Voeg eventueel een foto of tekening bij ter verduidelijking. Aan de hand van uw aanvraag berekenen we de kosten van uw matras, die we weer naar u terugkoppelen voor akkoord.

Kom langs in onze showroom

Eerst verschillende matrassen uitproberen voordat u er een samenstelt? Dan nodigen we u graag uit in onze showroom op de Weerenweg 8b in Zwanenburg. Test onze matrassen en stel samen met een van onze medewerkers het perfecte matras samen aan de hand van uw wensen. We adviseren u graag en berekenen na het samenstellen direct het de prijs voor u. Na uw akkoord sturen we de opdracht naar onze matrassenfabriek en start ons team met het maken van uw caravan matras op maat. We maken ook matrassen op maat voor onder andere: boten, campers, vouwwagens, zorgbedden, kinderen en zware mensen. 

Maak via de onderstaande button een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze medewerkers.

 

Contact opnemen

Heeft u nog vragen over onze caravan matrassen op maat of het samenstellen hiervan? Neem dan contact met ons op via 020 760 1919 of stuur een mail naar info@defabriekswinkel.nl.

De keurmerken en certificaten

Matrassenfabriek in Zwanenburg

Kom langs in
onze showroom

© Copyright
2024
DeFabriekswinkel.nl
Powered by iClicks