Zorgmatras kopen?

Bent u opzoek naar een Zorgmatras? De Fabriekswinkel Zwanenburg heeft een uitgebreide collectie aan incontinentie matrassen.
De Zorgmatrassen die wij maken zijn voorzien van een blauwe incontinentie tijk. Dit zorgt er voor dat er geen Bloed, Urine of fecaliën op de matraskern terecht kan komen. De vochtafstotende matrashoes is gemakkelijk te reinigen met diverse schoonmaakmiddelen.
De incontinentie matrashoes is speciaal gemaakt zodat het matras wel kan ventileren maar er geen vloeistof in de hoes kan trekken.

Matrassenfabriek Zwanenburg maakt zorgmatrassen in diverse diktes en vele kwaliteiten.

incontinentie hoes voor de zorg

Welk zorg matras?

Elk lichaam is anders en er zijn verschillende redenen om een incontinentie matras aan te schaffen. Of u nu last heeft van overmatig transpireren, Urine verlies of bedlegerig er is voor elke wens een zorgmatras. Ook maakt de Fabriekswinkel zorgmatrassen op maat. Bent u opzoek naar een Obesitas matras? Ook deze kunt u online bestellen. Alle incontinentie matrassen zijn voorzien van een mooie stevige vocht afstotende matrashoes met rits. Deze matrashoes kan makkelijk worden afgenomen met diverse schoonmaakmiddelen maar kan natuurlijk ook in de wasmachine.

  • Snelle levering
  • Ventilerend
  • Meer dan 50 jaar ervaring

Bekijk de zorgmatrassen collectie

De Fabriekswinkel heeft de zorgmatrassen speciaal ontworpen voor mensen met speciale behoeften. Alle incontinentiematrassen zijn speciaal ontworpen comfort, veiligheid en ondersteuning te bieden. Alle zorgmatrassen zijn geschikt voor elke bedbodem ook elektrisch verstelbare bedbodems. Heeft u specifieke wensen, vraag dan een offerte aan bijna alles is mogelijk!

Vraag offerte aan!

Benieuwd naar de levertijden?

Neem contact op

Zorgmatrassen van hoogwaardige materialen

Bij De Fabriekswinkel specialiseren we ons in het op maat maken van zorgmatrassen uit een diversiteit aan materialen, waarbij elk type materiaal unieke eigenschappen bezit om te voldoen aan specifieke zorgbehoeften en comforteisen. Met onze configurator kiest u eenvoudig het materiaal dat optimaal aansluit bij uw individuele behoeften. Via de button vindt u meer informatie per materiaal.

Meer informatie

 

Neem een kijkje in onze showroom

Breng een bezoek aan onze showroom aan de Weerenweg 8B in Zwanenburg en verken ons brede scala aan materialen voor uw zorgmatras op maat. Onze ervaren teamleden werken nauw met u samen, voorzien u van deskundig advies en begeleiden u bij de keuze van het ideale matras voor superieur comfort. Na het finaliseren van uw matrasontwerp, bieden we u onmiddellijk een gedetailleerde offerte aan. Als u hier akkoord op geeft beginnen we direct met de productie van uw zorgmatras. Maak direct een afspraak voor een adviesgesprek via de button of plan uw route naar onze showroom!

 

Contact opnemen

Heeft u een vraag over onze zorgmatrassen op maat of wilt u een afspraak maken in onze showroom? Neem dan gerust contact met ons op via 020 760 1919 of stuur een mail naar info@defabriekswinkel.nl. We staan klaar om u verder te helpen!

De keurmerken en certificaten

Matrassenfabriek in Zwanenburg

Kom langs in
onze showroom

© Copyright
2024
DeFabriekswinkel.nl
Powered by iClicks