RUILEN OF RETOURNEREN

U heeft 14 dagen zichttermijn om te beslissen of u het product wil houden, ingaande op de dag dat u de bestelling ontvangen heeft. Indien u een product wilt retourneren, kunt u eenvoudig een afspraak maken met ons. Let op: het product dient in de onbeschadigde, onveranderde, originele fabrieksverpakking te zitten. Het product dient compleet, ongebruikt en onbeschadigd te zijn.

U kunt ons bereiken via:

E-mail: info@defabriekswinkel.nl
Telefoon: 023-5339242

We vragen u om uw factuurnummer, naam en adres te vermelden in de mail. U hoeft geen reden op te geven van uw retourzending, maar we zijn wel benieuwd naar uw reden. Het helpt ons om de kwaliteit hoog te houden van zowel de service als de producten.

Hoe retourneren:

U kunt het product dat u wilt retourneren binnen 14 dagen terugsturen in dezelfde verpakking waarmee het gekomen is. In overleg met ons kunnen wij uw retourzending ook bij u thuis ophalen. Hier zijn echter wel kosten aan verbonden die per product kunnen verschillen. Doordat een groot gedeelte van onze transportkosten is doorberekend in de verkoopprijs, berekenen wij voor het ophalen van de goederen kosten.
We melden deze kosten vooraf aan u. Het retouradres krijgt u direct na uw aanmelding. De kosten voor het retour zenden van de producten zijn voor uw rekening. De aankoopprijs van het product krijgt u binnen 14 dagen teruggestort op uw rekening. Indien redelijkerwijze mogelijk dient het product in de onbeschadigde, onveranderde, originele fabrieksverpakking te zitten. Het product dient compleet, ongebruikt en onbeschadigd te zijn. Geopende verpakkingen voldoen niet aan deze voorwaarden, en blijven uw eigendom. Beschadigde of gebruikte producten worden naar u terug gestuurd, of de herstelkosten hiervan worden bij u in rekening gebracht.

Retour halen matras:

Voor het retour halen van een matras(sen) binnen Nederland berekenen wij € 59,-
Voor het retour halen van een boxspring of bed brekenen wij € 99,-

Voor het retour halen van een matras(sen) binnen België (Vlaanderen) berekenen wij € 89,-
Voor het retour halen van een boxspring of bed brekenen wij € 119,-

Alle “matrassen op maat” die worden speciaal voor u geproduceerd, en deze zijn confom 8.2a uitgesloten van het herroepingsrecht.

 30 dagen omruil garantie:

DFW de Fabriekswinkel werkt met 30 dagen omruil garantie.
Uw lichaam heeft zeker +/- 2 weken de tijd nodig om aan een nieuw matras te wennen. Het matras zal steviger zijn dan uw oude matras. Uw nieuwe matras wordt c.a. 10% zachter in gebruik op een termijn van c.a. 2 weken.
Na ontvangst van uw matras gaat uw  30 dagen “proefslapen” in. Het kan natuurlijk dat u na de geadviseerde 2 weken toch niet tevreden bent. Wij kunnen dan samen met u kijken naar een ander matras dat beter bij u past.
Na de 30 dagen vervalt uw omruilgarantie. Bent u na de 30 dagen toch niet tevreden met uw aankoop en wilt u toch een ander matras kunnen wij dit voor een meer prijs N.O.T.K .
U bent verplicht een matras kern op de zelfde afmeting en dikte te bestellen. U houd uw hoes en wij ruilen de huidige kern / binnenkant om voor een nieuwe kern die beter bij u past. het gehele matras nemen wij NIET terug, dit i.v.m hygiene.
Kies u voor een ander matras / materiaal dat goedkoper is zullen wij dit verrekenen met een tegoedbon of een extra product. DFW de fabriekswinkel geeft GEEN geld retour. Kies u voor een duurder matras, dan voldoet u het restant bedrag aan de chauffeur.
De Fabriekswinkel neemt uitsluitend producten terug die in de originele verpakking zitten, onbeslapen en onbeschadigd zijn. Bedtextiel zoals; kussens, dekbedden, molton, hoeslaken, dekbedovertrekken etc. neemt de Fabriekswinkel ivm hygiene niet terug.
Matrassen/ gestoffeerde kussens / boxsprings speciaal voor u gemaakt nemen wij NIET terug.
DFW de Fabriekswinkel neemt GÉÉN afgeprijste producten en/of Showroom modellen Retour.
U bent Zelf verantwoordelijk voor het feit of aankopen op een normale manier bij u naar binnen kunnen.

Annuleringen

Matrassen en schuimrubber in special bestelde afmetingen kunnen niet worden geretourneerd.
Wilt u uw bestelling van een matras op maat annuleren, dient u dit binnen 48 uur te doen volgens onderstaande regels. (Schriftelijk per mail of per briefpost).

Na verzending van de bestelling is annulering niet meer mogelijk, anders dan gedurende de hierna te melden zichttermijn.
Alle annuleringen dienen schriftelijk aan de fabriekswinkel kenbaar te worden gemaakt.

In de annulering dient u, uw naam met het ordernummer tezamen met uw rekeningnummer te noteren. Het rekeningnummer dient te corresponderen met het rekeningnummer waarmee u de betaling aan de fabriekswinkel.nl gedaan heeft.

Uw oude matras dient u zelf af te voeren deze nemen wij niet mee!

  Gratis bezorgd in Nederland
Bij een bestelling boven 50,00

   Direct kopen bij de fabriek
Meer dan 50 jaar ervaring

   Nederlandse kwaliteit
30 dagen omruilgarantie

   Fysieke winkel
Showroom Zwanenburg

0
Winkelmand
  • No products in the cart.