Vouwwagen matras

Welk matras is er nu geschikt voor een vouwwagen? Vaak bestaan de vouwwagen bedden uit één groot bed en 2 kleine bedden. Het matras kan ook niet te dik zijn omdat het ruimte besparende matrassen moeten zijn. Vaak bij dunnere matrassen lever je in op comfort, daarom is het aan te raden om een koudschuim matras te nemen. Ook hebben vouwwagen matrassen afwijkende maten. Hier heeft De Fabriekswinkel een oplossing voor! De Matras configurator van defabriekswinkel.nl kunt u de gewenste vorm, kwaliteit, dikte en hardheid kiezen. Alle vormen zoals bijvoorbeeld Trapezium matras staan hier afgebeeld. Het kan natuurlijk zijn dat uw maat / vorm er niet tussen staat. Dat is geen enkel probleem, bij ons offerte formulier kunt u de wensen aangeven en op basis daar van maken wij een passende offerte. Zo kunt u onderweg net zo lekker slapen als thuis!

matrassen op maat

Vouwwagen matras op maat

U wilt altijd genieten van een prettige nachtrust, ook als u eropuit gaat met uw vouwwagen op de camping. Een goed matras dat naadloos past, speelt hier een grote rol in. Bij De Fabriekswinkel zijn we specialisten in het op maat maken van matrassen die perfect in uw vouwwagen passen. Bekijk ons aanbod en start direct met het samenstellen van uw matras voor uw vouwwagen of neem een kijkje in onze showroom hier hebben wij nog veel meer matrassen om te testen en samen te stellen.

  • Topkwaliteit matrassen
  • De beste prijzen
  • Snelle bezorgservice

 

Vouwwagen matras op maat samenstellen

matras op maat

Stel uw vouwwagenmatras op maat online samen of kom langs in de showroom!

Bij De Fabriekswinkel produceren we in onze eigen matrassenfabriek. Zo bieden we de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs. bij het op maat maken van uw vouwwagen matras kiest u zelf de vorm, het materiaal, de dikte en geeft u de juiste afmetingen door. Zo weet u zeker dat het matras in uw vouwwagen past. We maken ook matrassen op maat voor onder andere: boten, campers, caravans, zorgbedden, kinderen en zware mensen. 

Ophalen of bezorgen van uw matras

Zodra we uw bestelling ontvangen, starten we direct met de productie in onze fabriek. De levertijd van een matras op maat is zo’n 7 – 10 werkdagen. We nemen direct contact met u op als uw matras klaar is om af te halen. Grote matrassen leveren we bij u thuis af.  Kleine matrassen worden in overleg verzonden met onze vaste vervoerder. Liever zelf uw matras afhalen? Neem tijdig contact met ons op, zodat uw matras klaarstaat als u langskomt!

Vraag offerte aan!

Vouwwagen matras van defabriekswinkel.nl

Voordelen van een op maat gemaakt matras.

Neem contact op

De materialen in ons assortiment

Bij De Fabriekswinkel vervaardigen we vouwwagen matrassen op maat van verschillende typen materialen, elk met hun eigen specifieke eigenschappen. In onze samensteller selecteert u het materiaal dat het beste aansluit op uw slaapstijl en wensen. Lees via de button meer informatie over de diverse materialen, zodat u het perfecte materiaal kiest!

Meer informatie

Breng een bezoek aan onze showroom

Wandel door onze showroom op de Weerenweg 8B in Zwanenburg en ontdek het uitgebreide assortiment materialen voor uw op maat gemaakte vouwwagen matras. Onze deskundige medewerkers werken samen met u, bieden persoonlijk advies en helpen bij het samenstellen van het perfecte matras voor een ongeëvenaard comfort tijdens uw kampeeravonturen. Zodra het ontwerp van uw matras compleet is, stellen we meteen een specifieke offerte voor u op. Bij uw goedkeuring van de offerte starten we onmiddellijk met de productie van uw op maat gemaakte vouwwagen matras, zodat u uw volgende reis geniet van optimaal slaapgemak. Plan eenvoudig een afspraak met onze experts of rij direct naar onze showroom.

 

Contact

Heeft u nog een vraag over onze vouwwagen matrassen op maat of wilt u een afspraak inplannen met onze experts? Neem eenvoudig contact met ons op via 020 760 1919 of stuur een mail naar info@defabriekswinkel.nl. We staan klaar om u verder te helpen!

De keurmerken en certificaten

Matrassenfabriek in Zwanenburg

Kom langs in
onze showroom

© Copyright
2024
DeFabriekswinkel.nl
Powered by iClicks