Rechthoekig matras op maat

Een rechthoekig matras op maat is een fijne oplossing als u een rechthoekig matras nodig heeft dat niet binnen de standaard maten valt, bijvoorbeeld voor een bedstee. In onze handige matrassenconfigurator personaliseert u een rechthoekige matras in slechts enkele eenvoudige stappen, zodat deze naadloos in uw slaapruimte past. De productie van uw matras vindt plaats in onze matrassenfabriek, waar we uitsluitend gebruik maken van Nederlandse kwaliteit gecertificeerd schuimrubber. Dit geeft u een garantie op een lange levensduur en optimaal comfort tijdens elke nachtrust.

  • Online matrassenconfigurator
  • Matrassen van hoge kwaliteit
  • Lange levensduur en superieur comfort
Matras op maat

Rechthoekig matras voor uw bedstee

Een bedstee is een traditionele slaapruimte die gezelligheid en warmte biedt in huis. Een bedstee heeft vaak een uniek formaat, waardoor een matras vinden een flinke zoektocht kan zijn. Bij De Fabriekswinkel Zwanenburg vervaardigen we rechthoekige matrassen op maat van hoge kwaliteit, die naadloos in uw bedstee passen. Begin direct met het samenstellen van uw matras via de button en ervaar superieur comfort in uw knusse bedstee.

Matras op maat samenstellen

Extra groot matras van defabriekswinkel.nl

Voordelen van een op maat gemaakt familie matras of matras voor uw bedstee.

Neem contact op

Rechthoekige matrassen in diverse materialen

De rechthoekige matrassen op maat zijn verkrijgbaar in diverse materialen, zoals HR55 koudschuim en pocketvering koudschuim. Elk soort materiaal heeft zijn bijzondere eigenschappen die aansluiten op bepaalde slaapstijlen. Via de button vindt u meer informatie over de verschillende materialen.

Meer informatie

 

Loop een rondje in onze showroom en test onze matrassen!

Verken de verscheidenheid aan materialen die we aanbieden en probeer ze uit in onze showroom op Weerenweg 8B in Zwanenburg. Onze experts staan voor u klaar met professioneel advies en ondersteunen u bij het vinden en samenstellen van uw ideale rechthoekige matras. We berekenen direct de prijs voor u onder het genot van een kopje koffie en maken een offerte op maat. Na uw akkoord starten we meteen met de productie van uw rechthoekige matras op maat. Zo geniet u binnen een aantal werkendagen van een fijne nachtrust. Maak gemakkelijk een afspraak voor een adviesgesprek of plan uw route naar onze matrassen showroom.

 

Contact opnemen

Wilt u een afspraak maken voor een adviesgesprek of meer informatie over het rechthoekige matras op maat? Dan bereikt u ons eenvoudig via 020 760 1919 of stuur een mail naar info@defabriekswinkel.nl. We helpen u graag verder!

De keurmerken en certificaten

Matrassenfabriek in Zwanenburg

Kom langs in
onze showroom

© Copyright
2024
DeFabriekswinkel.nl
Powered by iClicks