Medewerkster van De Fabriekswinkel Zwanenburg die een matras op maat vervaardigt in de fabriek

Frans matras

Een Frans matras, ook wel frans bed genoemd, is een matras met een rechte of afgeronde hoek. Dit type matras is zeer gebruikelijk in slaapruimtes waar de bedden een afwijkende vorm hebben, zoals in campers, caravans en boten. Het vinden van een matras passend bij uw slaapwens en slaaphouding is vaak een behoorlijke uitdaging, maar daar hebben we bij De Fabriekswinkel een oplossing voor; een Frans matras op maat. Deze stelt u volledig naar uw wens samen in onze matrassen configurator, zodat u een comfortabel matras heeft dat tot op de centimeter nauwkeurig past. Uiteraard bent u van harte welkomen in onze showroom voor proef liggen en uitgebreid advies.

 • Online samenstellen
 • Proef liggen in onze showroom
 • Matrassen van Nederlands gecertificeerd kwaliteit schuimrubber
Tekening van een Frans matras met een overzicht van boven hoe het eruitziet in een camper.

Frans matras op maat voor uw caravan, camper of boot

Bent u op zoek naar een perfect Frans matras voor uw caravan, camper of boot? Zoek niet verder en stel het in slechts een paar eenvoudige stappen samen in onze handige matrassen configurator. Het werkt als volgt:

 1. Vorm selecteren
  Bij stap 1 selecteert u de gewenste vorm voor uw Franse matras. Bij De Fabriekswinkel bieden we dit type matras aan met een rechte en een ronde hoek. Deze opties zijn in de configurator aangegeven als ‘Frans matras’ (rechte hoek) en ‘Frans matras 2’ (ronde hoek).
 2. Materiaal kiezen
  Bij stap 2 kiest u de gewenste kwaliteit van uw Franse matras op maat. U heeft keuze uit basic, premium, premium PLUS, hybride en excellent. Via de button vindt u meer informatie over de verschillende opties
  Meer over de kwaliteitstypen
 3. Hardheid kiezen
  Bij stap 3 kiest u de hardheid van uw Franse matras. Per materiaal verschilt het welke hardheden beschikbaar zijn.
 4. Dikte kiezen
  Bij stap 4 selecteert u de gewenste dikte van het matras. We adviseren een minimale dikte van 15 centimeter, zodat u verzekerd bent van een comfortabele nachtrust. We maken ook matrassen met een dikte van 21 centimeter voor optimale ondersteuning en comfort.
 5. Afmetingen doorgeven
  Stap 5 is de laatste stap. Hier vult u per zijde de gewenste afmetingen van uw Franse matras op maat in.

Matrassen testen en samenstellen in onze showroom

Wilt u liever eerst een aantal matrassen testen voordat u uw Franse matras op maat samenstelt? Dan heten we u van harte welkom in onze winkel en showroom in Zwanenburg. Hier hebben we een breed scala aan matrassen van alle beschikbare materialen in diverse diktes en hardheden. Onze medewerkers zijn absolute experts in dit vakgebied en adviseren u graag.

Als u een keuze heeft gemaakt, berekenen we direct de prijs en delen we een volledig kostenoverzicht met u. Als u hier akkoord op geeft, starten we in onze eigen matrassenfabriek direct met de productie van uw matras. Maak via de button eenvoudig een afspraak voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek met een van onze specialisten of plan uw route naar onze showroom!

Afbeelding van twee Franse matrassen in een caravan.

Een goede nachtrust tijdens iedere reis

Tijdens uw vakantie wilt u genieten van een goede nachtrust, zodat u vol energie ontwaakt, klaar om er weer een dag op uit te gaan. Hiervoor is een hoogwaardig matras dat goed past in uw camper, caravan of boot van essentieel belang. Bij De Fabriekswinkel Zwanenburg begrijpen we dit als geen ander en leveren we enkel matrassen van de hoogste Nederlandse kwaliteit die perfect passen.

In onze eigen matrassenfabriek vervaardigen we al ruim 50 jaar matrassen in allerlei soorten, maten en diktes van Nederlands gecertificeerd kwaliteit schuimrubber. We gebruiken uitsluitend dit type schuimrubber, omdat het garant staat voor kwaliteit, ultiem slaapcomfort en een lange levensduur.

Bestel vandaag nog een Frans matras voor uw caravan, camper of boot en ervaar optimaal slaapcomfort tijdens iedere reis.

Aflevering van een Frans matras met een bestelbus van De Fabriekswinkel.

De levering van uw Frans matras

De gemiddelde levertijd van een Frans matras op maat is tussen de 7 en 10 dagen. Als uw matras klaar is, kunt u hem direct ophalen bij onze matrassenfabriek in Zwanenburg. Als uw adres op de route ligt voor ons, is aflevering aan huis ook mogelijk.

De verschillende materialen in ons assortiment

Bij het samenstellen van uw perfecte Franse matras op maat heeft u keuze uit 5 verschillende kwaliteitstypes: basic, premium, premium PLUS, hybride en excellent. Deze 5 kwaliteitstypes verschillen onderling onder andere in comfort, levensduur en prijs. Via de button vindt u specifieke informatie per kwaliteitstype.

Meer over de kwaliteitstypen

 

Contact opnemen

Heeft u een vraag over het Frans matras of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom? Neem gerust contact met ons op via 020 760 1919 of stuur een mail naar info@defabriekswinkel.nl.

De keurmerken en certificaten

Matrassenfabriek in Zwanenburg

Kom langs in
onze showroom

© Copyright
2024
DeFabriekswinkel.nl
Powered by iClicks