Comfortabel en Veilig kindermatras

Voor uw dierbaarste bezit is alleen het beste goed genoeg! Daarom gebruikt De Fabriekswinkel voor de kindermatrassen / baby matrassen alleen de beste kwaliteit comfortschuim! Alle schuimen die wij gebruiken zijn van hoge Nederlandse kwaliteit schuimrubber en daarom ook vrij van schadelijke stoffen.

Ledikantmatras op maat

Kindermatras kiezen

Hoe kies je de juiste kwaliteit matras voor uw kind?

Koudschuim of latex is het meest gekozen materiaal voor een kindermatras. Voor de ledikant matrassen word over het algemeen Koudschuim gebruikt, deze hebben wij in HR45 en HR55 koudschuim. Hier worden geen lijmen in gebruikt.

  • Ook op maat gemaakt
  • Wieg matrasjes ovaal ook mogelijk
  • Meer dan 50 jaar ervaring

Bekijk de kindermatrassen

Wiegmatras op maat

Heeft u een afwijkende maat wiegmatras, of staat uw maat niet bij de keuze? Geen enkel probeem via ons offerteformulier kunt u uw wensen invullen en dan zullen wij u een van een passende offerte voorzien. Natuurlijk kunt u ook langs komen met het bestaande matrasjes of de wieg.

Vraag offerte aan!

Baby / kindermatras op maat

Voordelen van een op maat gemaakt matras.

Neem contact op

Kindermatrassen van hoogwaardige materialen

Onze kindermatrassen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten hoogwaardige materialen, van HR55 koudschuim tot Pantera. Deze materialen hebben ieder hun eigen unieke eigenschappen, passend bij diverse slaapstijlen. Via de button vindt u specifieke informatie per type materiaal.

Meer informatie

 

Test onze matrassen samen met uw kind in onze showroom

We begrijpen dat u een matras wilt aanschaffen die maximaal comfort biedt voor uw kind gedurende de nacht. Daarom nodigen we u graag uit in onze ruime showroom aan de Weerenweg 8B in Zwanenburg. Hier test u samen met uw kind de verschillende soorten materialen en krijgt u waardevol advies van onze specialisten. Nadat uw kind het perfecte materiaal heeft gevonden, stellen we met u het volledige matras samen en ontvangt u direct een complete offerte. Als u akkoord bent met de kosten, gaat de productie van uw matras direct van start. Maak via de button een afspraak voor advies van onze specialisten of plan direct uw route naar onze showroom!

 

Heeft u een vraag? Neem contact op!

Heeft u een vraag over onze matrassensamensteller of wilt u een adviesgesprek inplannen met onze experts? Aarzel niet en neem contact met ons op via 020 760 1919 of stuur een mail naar info@defabriekswinkel.nl. We staan klaar om u verder te helpen!

De keurmerken en certificaten

De Fabriekswinkel in Zwanenburg

Kom langs in
onze showroom

© Copyright
2024
DeFabriekswinkel.nl
Powered by iClicks