Trapezium matras op maat

Een trapezium matras op maat van De Fabriekswinkel Zwanenburg biedt een gepersonaliseerde oplossing voor unieke bedvormen, zoals die in caravans of de kajuit van een boot. Omdat deze slaaptoepassingen vaak geen standaard maten hebben, personaliseert u uw matras volledig naar uw slaapbehoeften in onze matrassenconfigurator, van de afmetingen van het trapezium matras op maat tot het materiaal en de dikte. Onze specialisten vervaardigen uw matras van Nederlandse kwaliteit gecertificeerd schuimrubber in onze matrassenfabriek, waardoor we de prijzen laag houden.

  • Trapezium matras op maat
  • Geproduceerd van Nederlandse kwaliteit gecertificeerd schuimrubber
  • Advies op maat in onze showroom in Zwanenburg
trapezium matras
trapezium matras

Matras op maat samenstellen

Punt matras of Trapezium matras van defabriekswinkel.nl

Voordelen van een op maat gemaakt bootmatras.

Neem contact op

De verschillende materialen

In onze matrassenconfigurator kiest u onder andere het materiaal waarvan we uw matras produceren, zoals HR45 koudschuim of Pantera. Ieder materiaal heeft zijn unieke eigenschappen, passend bij bepaalde slaapstijlen en comfortwensen. Via de button vindt u een uitgebreide uitleg per materiaal, zodat u de juiste keuze maakt!

Meer informatie

 

Test onze trapezium matrassen in onze showroom!

Wilt u eerst de verschillende materialen testen, zodat u de juiste keuze maakt bij het samenstellen van uw trapezium matras op maat? Kom langs in onze showroom aan de Weerenweg 8B in Zwanenburg en vind een materiaal dat het beste aansluit op uw slaapwensen. Onze experts geven u graag passend advies en stellen samen met u het perfecte trapezium matras samen onder het genot van een kopje koffie. We maken die direct een berekening van de totale kosten en geven u een offerte op maat. Als u akkoord bent met de prijs, beginnen we meteen met de productie van uw matras in onze fabriek. Maak via de button direct een afspraak voor een adviesgesprek of plan uw route naar onze showroom!

 

Contact opnemen

Heeft u een vraag over het samenstellen van een trapezium matras op maat of wilt u een afspraak inplannen voor een adviesgesprek met onze specialisten? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op via 020 760 1919 of stuur een mail naar info@defabriekswinkel.nl. We helpen u graag verder!

De keurmerken en certificaten

Matrassenfabriek in Zwanenburg

Kom langs in
onze showroom

© Copyright
2024
DeFabriekswinkel.nl
Powered by iClicks