Rond matras op maat

Bent u op zoek naar een rond matras op maat voor een slaapruimte met een unieke vorm? Stel uw matras dan volledig naar uw wens samen met onze handige matrassenconfigurator en ervaar ultiem slaapcomfort. We vervaardigen uw matras in eigen beheer van Nederlandse kwaliteit gecertificeerd schuimrubber, waardoor u jarenlang geniet van een fijne, ondersteunende nachtrust.

  • Rond matras op maat
  • Matrassen van hoge kwaliteit
  • Showroom in Zwanenburg
rond matras

Rond matras kiezen

Hoe kies je de juiste kwaliteit voor een rond matras? Dit ligt aan het gebruik, bodem en aan uw gewicht (per persoon die op het matras komt te liggen).

Aller eerst is een goede stevige bodem de absolute geadviseerde basis, dit omdat ronde matrassen voor intensief gebruik vaak groot zijn en dus ook wat gewicht mee hebben. Daarnaast moet de bedbodem ventileren.
Wij kunnen een rond matras op maat maken vanaf 15 cm t/m 25 cm.

  • Snelle levering
  • Matras op maat gemaakt
  • Meer dan 50 jaar ervaring

Rond matras op maat samenstellen

rond matras laten maken?

Een rond matras voor uw bed laten maken of juist voor in de tuin of luxe strand bed? De fabriekswinkel Zwanenburg maakt ook gestoffeerde matrassen met mooie buitenstoffen of met de welbekende vochtafstotende BFU (bloed fecaliën Urine)  “incontinentie matrashoes

Buitenstoffen te bekijken in de showroom! Meer dan 400 stoffen.

Vraag offerte aan!

Rond of ovaal matras

Voordelen van een op maat gemaakt matras.

Neem contact op

Rond matras verkrijgbaar in verschillende materialen

U heeft bij het samenstellen van uw ronde matras op maat keuze uit verschillende type materialen, zoals Pantera of HR55 koudschuim. Alle materialen hebben specifieke eigenschappen die passen bij bepaalde slaapstijlen en -wensen. Lees via de button meer over de verschillende materialen en vind het materiaal dat perfect bij u past.

Meer informatie
 

Vind uw perfecte matras in onze showroom

Loop een rondje door onze showroom aan de Weerenweg 8B in Zwanenburg en test een breed scala aan verschillende materialen voor uw ronde matras op maat. Onze vakkundige medewerkers denken met u mee, voorzien u van advies en stellen samen met u het ideale matras samen3 voor optimaal slaapcomfort. Als uw matras volledig is samengesteld, maken we direct een offerte op maat voor u. Als u akkoord geeft op deze prijs, gaan we direct van start met de vervaardiging van uw ronde matras op maat.

 

Contact opnemen met de Fabriekswinkel

Wilt u meer informatie over het samenstellen van het ronde matras op maat of een afspraak inplannen met een van onze experts? Schroom niet en neem contact met ons op via 020 760 1919 of stuur een mail naar info@defabriekswinkel.nl. We helpen u graag verder!

De keurmerken en certificaten

Matrassenfabriek in Zwanenburg

Kom langs in
onze showroom

© Copyright
2024
DeFabriekswinkel.nl
Powered by iClicks