Queens matras op maat

Wilt u een queens matras op maat laten vervaardigen voor uw slaaptoepassing met een unieke vorm? Een queens matras heeft een kenmerkende vorm met een ronde onderzijde, waardoor u profiteert van extra ruimte. In onze matrassensamensteller stelt u in slechts 5 gemakkelijke stappen uw perfecte queens matras samen, van afmeting en hardheid tot dikte en comfortniveau. Start direct met samenstellen via de button en laat uw matras in onze matrassenfabriek produceren van gecertificeerd Nederlands schuimrubber van topkwaliteit.

  • Hoge kwaliteit voor de beste prijs
  • Online samenstellen of in de showroom
  • Volledige productie in eigen beheer

Start met samenstellenPlan uw route

Queens matras op maat gemaakt voor een camper door De Matrassenfabriek Zwanenburg

Waarom kiezen voor een queens matras op maat van De Matrassenfabriek Zwanenburg?

Met een queens matras op maat van De Matrassenfabriek Zwanenburg profiteert u standaard van de volgende voordelen:

  • Perfecte pasvorm: een queens matras op maat sluit volledig aan op de afmetingen van uw slaaptoepassing, waardoor u optimaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte.
  • Volledig naar wens samen te stellen: van hardheid tot comfortniveau, u bepaalt zelf hoe uw matras eruitziet, zodat het perfect aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren.
  • Hoogwaardige kwaliteit: we vervaardigen het matras in eigen beheer met gecertificeerd Nederlands schuimrubber, wat garant staat voor duurzaamheid en langdurig slaapcomfort.
  • Ruimtebesparend: dankzij de unieke vorm en maatvoering past het queens matras naadloos in uw voertuig, zonder onnodig ruimteverlies.
  • Snelle productie: uw queens matras op maat is al binnen 5-7 werkdagen.

Stel uw matras samen

Queens matras

Creëer in 5 stappen uw perfecte queens matras op maat

Het samenstellen van een queens matras op maat is nog nooit zo eenvoudig geweest als met onze matrassensamensteller. In slechts 5 gemakkelijke stappen creëert u uw perfecte matras:

  1. Vorm selecteren
    U selecteert een van de Queens matrasmodellen.
  2. Kwaliteitsniveau
    U selecteert het gewenste kwaliteitsniveau voor uw matras. Via de button vindt u meer informatie over de unieke eigenschappen van elk comfortniveau.
  3. Meer informatie

  4. Hardheid
    U kiest een hardheid die past bij uw wensen en lichaamsgewicht. We hebben bij elke optie een richtlijn gegeven. Twijfelt u? Aarzel niet en neem contact met ons op voor advies!
  5. Dikte
    Bij stap 4 kiest u tussen een dikte van 15 en 21 centimeter. Voor volwassenen adviseren we een minimale dikte van 15 centimeter voor een aangenaam slaapcomfort. Een dikte van 21 centimeter biedt nog meer comfort.
  6. Afmetingen
    Bij de laatste stap vult u de afmetingen van uw queens matras in bij de gevraagde zijden.

Tip: meet de bedombouw of bedbak nauwkeurig op waarin het matras komt te liggen, aangezien oude matrassen vaak hun oorspronkelijke vorm verliezen. Twijfelt u over de juiste afmetingen? U bent van harte welkom om een mal aan te leveren of met u camper langs te komen. Dan meten we het matras direct voor u in en kunt u uitgebreid proefliggen op onze matrassen.

Kies de gewenste kwaliteit voor uw queens matras

In onze matrassensamensteller geven we u keuze uit 5 verschillende kwaliteiten elk met hun eigen unieke eigenschappen. We hebben deze eigenschappen voor u samengevoegd in een overzichtelijke tabel, zodat u eenvoudig de kwaliteiten vergelijkt en de juiste kiest voor uw queens matras op maat. Staat uw gewenste kwaliteit, hardheid of dikte er niet tussen? Geen probleem, kom langs in onze showroom en overleg de mogelijkheden met een van onze specialisten. We kunnen tot wel 30 verschillende soorten matrassen voor u produceren.

Matrasmateriaal Matrasdikte Hardheid Luchtventilatie Sprake van kuilvorming Gewichtsklasse
Basic HR 45 Koudschuim 15 of 21 cm Soepel / Medium / Stevig Goed ****/***** Nagenoeg niet 80 kg t/m 140 kg
Premium BESTE KOOP HR 55 Koudschuim 15 of 21 cm Soepel / Medium / Stevig en Extra stevig Uitstekend *****/***** Niet van toepassing 80 kg t/m 140 kg
Premium PLUS Pantera koudschuim 15 of 21 cm Soepel / Medium / Stevig Uitstekend *****/***** Niet van toepassing 80 kg t/m 140 kg
Hybride HR 40 koudschuim 15 of 21 cm Medium Matig/goed ***/***** Nagenoeg niet 90 kg
Excellent Combinatie van koudschuim met Celluflex (traagschuim) 15 of 21 cm Soepel / Medium / Stevig Goed ****/***** Niet van toepassing 80 t/m 120 kg

 

Uitgebreidere informatie over elk kwaliteit vindt u via de button. Wilt u advies of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een adviesgesprek in onze showroom in Zwanenburg. Hier test u onze volledige matrassencollectie en krijgt u advies van onze specialisten.

Vergelijk matrassenNeem contact op

Medewerkster van De Fabriekswinkel Zwanenburg die een matras op maat vervaardigt in de fabriek

Volledige productie in onze eigen matrassenfabriek

Na ontvangst van uw bestelling starten we met de vervaardiging van uw queens matras op maat, die volledig plaatsvindt in onze eigen matrassenfabriek. Voor de productie van onze matrassen gebruiken we uitsluitend gecertificeerd Nederlands schuimrubber. Dit garandeert niet alleen ultiem comfort en een lange levensduur, maar ook een queens matras dat vrij is van gifstoffen. Deze giftige stoffen worden vaak gebruikt bij het vervoeren van matrassen uit verre landen, zoals China, en blijven jarenlang in het matras zitten. Kies daarom altijd voor een matras uit Nederland!

De aanschafprijs van uw queens matras op maat is bij ons laag, omdat we uw matras vanuit de productie direct bij u aanleveren zonder tussenkomst van derde partijen. Met een matras van De Matrassenfabriek Zwanenburg kiest u voor de hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Meer over ons

Afhalen of bezorgen

Zodra uw bestelling binnen is, gaan we meteen aan de slag in onze eigen fabriek. Dit efficiënte proces zorgt ervoor dat uw queens matras op maat doorgaans binnen 7 werkdagen klaarstaat om op te halen in onze showroom. Valt uw adres binnen onze bezorgroute? Dan kunnen we het matras ook bij u thuis afleveren. In dat geval nemen we contact met u op om een bezorgafspraak te maken die voor u uitkomt. Houd er wel rekening mee dat de levertijd voor thuislevering iets langer kan zijn dan de standaard 7 werkdagen.

Frans matras laten maken

Vindt uw ideale matras in onze showroom in Zwanenburg

Kom langs in onze showroom aan de Weerenweg 8B in Zwanenburg en test de verschillende kwaliteitsniveaus die we aanbieden voor onze queens matrassen. Onze ervaren specialisten adviseren u graag en helpen u bij het vinden van het ideale matras. In de showroom stelt u direct uw queens matras op maat samen en ontvangt u een helder kostenoverzicht. Zodra u akkoord gaat met de offerte, gaan we direct aan de slag met de productie

We maken matrassen op maat voor onder andere: boten , campers, caravans, vouwwagens, zorgbedden, kinderen en zware mensen. Naast driehoekige matrassen op maat, maken we trapezium matrassen, Franse matrassen, rechthoekige matrassen en ronde matrassen op maat.

Plan eenvoudig uw route naar onze showroom of maak een afspraak voor persoonlijk advies. Van maandag tot en met zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom om langs te komen en uw queens matras op maat te laten inmeten voor uw voertuig.

Maak een afspraakPlan uw route

Vind al uw slaapproducten bij De Matrassenfabriek Zwanenburg

Contact opnemen

Heeft u een vraag over queens matrassen op maat of wilt u een afspraak maken voor een adviesgesprek met een van onze experts? Neem dan contact met ons op via 020-7601919 of stuur een mail naar info@defabriekswinkel.nl. We helpen u graag verder.

De keurmerken en certificaten

Matrassenfabriek in Zwanenburg

Kom langs in
onze showroom

© Copyright
2024
DeFabriekswinkel.nl
Powered by iClicks