Gratis bezorgd in Nederland
Bij een bestelling boven €100,00

   Direct kopen bij de fabriek
Meer dan 50 jaar ervaring

★ Nederlands Gecertificeerd schuim
30 dagen omruilgarantie

Fysieke Winkel
Showroom Zwanenburg

TRAPEZIUM MATRAS OP MAAT

Levertijd: 7 – 10 werkdagen

Vanaf  99,00

14px.png 14px.png 14px.png 14px.png 14px.png 14px.png 14px.png 14px.png 14px.png
*Breedte (Zijde A) verschijnt na het invullen van de Dikte (Zijde C)

Vanaf  99,00

SG 30 Basic Polyether Kern van 14 cm dik
Perfect geschikt voor kinderbedden of logeerbedden. Geschikt voor niet intensief gebruik. Dit polyether matras is verkrijgbaar in de hardheden H1-soft en H3-stevig. Wanneer u kiest voor schuimrubber / matras zonder tijk, wordt hier standaard een kous bij meegeleverd. Anti-allergisch.

SG 30 Basic Polyether Kern van 16 cm dik
Perfect geschikt voor kinderbedden of logeerbedden. Geschikt voor niet intensief gebruik. Dit polyether matras is verkrijgbaar in de hardheden H1-soft en H3-stevig. Wanneer u kiest voor schuimrubber / matras zonder tijk, wordt hier automatisch een kous omheen meegeleverd. Anti-allergisch.

SG 40 polyether kern van 14 cm dik
Polyether matrassen zijn gefabriceerd middels een chemisch proces doordat er verschillende soorten oliën bij elkaar gevoegd worden, en zo ontstaat er Polyurethaanschuim. Polyether matrassen hebben geen hoogstaande eigenschappen. De lig eenheid van het Polsetherschuim is vrij stug. Door de gesloten cel structuur is er een minimale vochtregulatie en vaak ook als warm ervaren. SG40 schuim is een gradatie hoger dan SG30 en zal dan ook een beter lig comfort hebben. Wanneer u kies voor schuimrubber / matras zonder tijk zal hier automatisch een kous omheen meegeleverd worden. Wij adviseren een dikte vanaf c.a. 14 cm voor kinderen en een dikte van c.a.17 cm voor volwassenen.

SG 40 polyether kern van 16 cm dik
Polyether matrassen zijn gefabriceerd middels een chemisch proces doordat er verschillende soorten oliën bij elkaar gevoegd worden, en zo ontstaat er Polyurethaanschuim. Polyether matrassen hebben geen hoogstaande eigenschappen. De lig eenheid van het Polsetherschuim is vrij stug. Door de gesloten cel structuur is er een minimale vochtregulatie en vaak ook als warm ervaren. SG40 schuim is een gradatie hoger dan SG30 en zal dan ook een beter lig comfort hebben. Wanneer u kies voor schuimrubber / matras zonder tijk zal hier automatisch een kous omheen meegeleverd worden. Wij adviseren een dikte vanaf c.a. 14 cm voor kinderen en een dikte van c.a.17 cm voor volwassenen.

Koudschuim high resilience 55 (dikte naar keuze)
Melanie HR (high resilience) 55 koudschuim matras. Een fantastisch matras met een full-foam kern van HR55. Koudschuim heeft een zeer hoge elastischiteit/veerkracht en geeft u extra ondersteuning waar nodig is. Het Melanie koudschuim matras heeft een open cel structuur, waardoor de veerkracht toeneemt. HR 55 staat ook wel voor 55 KG de kub van het schuim (ook wel de dichtheid). Door te kiezen van de juiste hardheid van het matras wordt uw wervelkolom op de juiste manier uitgelijnd, door de hoge elasticiteit van het matras blijft de druk op het lichaam zo laag mogelijk. Het matras is vorm vast, en zal daar door ook niet te ver in het matras wegzakken. Dit matras is geschikt voor elke matrasdrager. Verkrijgbaar in H1 tot 80 kg, H2 tot 100 kg, H3 tot 120 kg en H4 tot 150 kg (heavyweight).

Pantera koudschuim (alleen te bestellen op kern: 19 cm)
Pantera, nr 1 koudschuim matras. Het comfortschuim matras beschikt over een ongelijke celstructuur. Dit koudschuim matras heeft een zeer hoge dynamische veerkracht, goede ventilatie en constante kwaliteit. Door de open cel structuur is het Pantera matras vormvast en voorzien van een hoge elastischiteit. Met al deze eigenschappen wordt er voor gezorgd dat het matras comfortabel blijft aanvoelen. Bijkomend voordeel is dat dit matras geen kans heeft op kuilvorming, dus uitermate geschikt voor matrassen (bijvoorbeeld een Frans matras) die niet gedraaid kunnen worden.

Koudschuim zware kwaliteit HR60 (dikte naar keuze)
Zeer hoge kwaliteit Koudschuim Bultex HR60 verkrijgbaar in soft, medium, stevig en extra stevig. HR60 is de nummer 1 in comfortschuim met ongelijke open celstructuur en zeer hoge duurzaamheid. Dit product onderscheidt zich van al het andere schuim, door het hoge comfort die ontstaat door de constante kwaliteit, dynamische veerkracht en goede ventilatie. HR60 koudschuim is uitzonderlijk vormvast en toch elastisch. Al deze genoemde eigenschappen zorgen ervoor dat dit schuim in het gebruik goede ondersteuning en een hoog comfort geeft. Deze foam soort heeft daarbij nog een voordeel; er is geen kans op kuilvorming, dit is gunstig voor matrassen die niet gekeerd kunnen worden zoals bijvoorbeeld een Frans matras, punt matras, schuin aflopend matras etc.

Koudschuim / traagschuim kern van 15 cm dik
Een fijn matras met een 3 cm dikke laag traagschuim die is verlijmd op HR40 koudschuim van 12 cm dik. De 3 cm laag traagschuim zorgt dat u zacht licht maar niet helemaal in het matras wegzakt. Het voordeel van dit traagschuim matras is dat de drukpunten (heupen/schouders) van uw lichaam ontlast worden. Aan een kant te beslapen. LET OP! Wanneer u kiest voor een tijk om het matras moet u rekening houden dat er ca. 2 cm extra bij komt.

Koudschuim / traagschuim kern van 21 cm dik
Een fijn matras met een 5 cm dikke laag traagschuim die is verlijmd op HR45 koudschuim van 16 cm dik. De 5 cm laag traagschuim zorgt dat u zacht licht maar niet helemaal in het matras wegzakt. Het voordeel van dit traagschuim matras is dat de drukpunten (heupen/schouders) van uw lichaam ontlast worden. Aan één kant te beslapen.

Pocketveer koudschuim 350 pocketveren m2
Het Pocketveer matras met een afdeklaag van 3 cm koudschuim HR45 beide zijden. Dit pocketveer matras is voorzien van elektronisch geharde 6 slags veren die verpakt zijn in zakjes (pockets). Het voordeel hier van is dat de veren afzonderlijk van elkaar kunnen bewegen, en zich zo perfect kunnen aanpassen aan de contouren van uw lichaam. In dit matras zitten 350 pocketveren per m2 verwerkt. Het koudschuim is een hoogwaardig schuim met een open cel structuur voor extra gewichtsverdeling en ventilatie. Doordat de elektronisch geharde 6-slags veren in zakjes zijn verpakt kunnen de veren afzonderlijk van elkaar bewegen, en zorgt er voor dan de contouren van uw lichaam goed worden opgenomen in het matras. Geschikt voor elke matrasdrager. LET OP! Wanneer u een lattenbodem heeft, kunnen de latten niet verder dan 5 cm uit elkaar staan

Pocketveer latex 350 pocketveren m2
Pocketveer/latex 3 cm beide zijden. Dankzij de 7-comfortzones vormt het matras zich ter hoogte van uw schouders en heupen op de juiste manier naar uw lichaam. De kern van het matras is afgedekt met hoogwaardig Latex rubber. Bij elke beweging op dit pocketveer latex wordt de vochtige warme lucht uit de matraskern geduwd door de naar buiten geopende holten, tegelijkertijd wordt de koude frisse lucht aangezogen, zodat het optimale slaap klimaat automatisch wordt geregeld. Er zal geen accumulatie proces van warmte en vocht plaats vinden waardoor bacteriën geen kans krijgen. Dit is een onvergelijkbaar comfort en dus een gezonde nachtrust is gegarandeerd en de rugklachten worden daardoor optimaal opgelost en/of bestreden. Door de afdeklaag van latex zult u merken dat de knelpunten ter hoogte van uw schouders en heupen wordt geminimaliseerd. Doordat de elektronisch geharde 6-slags veren in zakjes zijn verpakt kunnen de 350 pocketveren m2 afzonderlijk van elkaar bewegen. Het matras is aan beide zijden te beslapen en geschikt voor elke matrasdrager. LET OP! Heeft u een lattenbodem, dan is het noodzakelijk dat de latten niet verder dan 5 cm van elkaar af staan.

Pocketveer traagschuim 350 pocketveren m2
Gezondheid pocketveer / nasa matras. (bekend van tempur) Dankzij de 7-comfortzones vormt het matras zich ter hoogte van uw schouders en heupen op de juiste manier naar uw lichaam. De kern van het matras is afgedekt met hoogwaardig traagschuim. Traagschuim heeft de eigenschap dat de eventuele knelpunten ontnomen worden en er weer een natuurlijke doorbloeding ontstaat. Bij elke beweging op dit pocket traagschuim wordt de vochtige warme lucht uit de matraskern geduwd door de naar buiten geopende holten, tegelijkertijd wordt de koude frisse lucht aangezogen, zodat het optimale slaap klimaat automatisch wordt geregeld. Er zal geen accumulatie proces van warmte en vocht plaats vinden waardoor bacteriën geen kans krijgen. Dit is een onvergelijkbaar comfort en dus een gezonde nachtrust is gegarandeerd en de rugklachten worden daardoor optimaal verholpen en/of bestreden. Doordat de elektronisch geharde 6-slags veren in zakjes zijn verpakt kunnen de 350 pocketveren m2 afzonderlijk van elkaar bewegen. LET OP! Bij de soft uitvoering zal er Blueflex traagschuim worden geleverd. Het matras is aan beide zijden te beslapen en geschikt voor elke matrasdrager. LET OP! Heeft u een lattenbodem, dan is het noodzakelijk dat de latten niet verder dan 5 cm van elkaar af staan.

Extra informatie

TYPE MATRAS Polyether
TYPE MATRAS Polyether
WEERSZIJDEN BESLAAPBAAR Ja
VENTILATIE ***
SOORT KERN Polyether
SLAAPHOUDING Buik, Rug, Zij
HOES / TIJK SAMENSTELLING Katoenen damasttijk
AFRITSBAAR Nee
ANTI-ALLERGISCH Nee
ANTI-HUISSTOFMIJT Ja
WASBAAR Nee
GESCHIKT VOOR BEDBODEMS Lattenbodem, Schotelbodem, Spiraalbodem, Vlavro bodem , Boxspring

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “TRAPEZIUM MATRAS OP MAAT” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Gratis bezorgd in Nederland
Bij een bestelling boven € 100,-

   Direct kopen bij de fabriek
Meer dan 50 jaar ervaring

   Nederlandse kwaliteit
30 dagen omruilgarantie

   Fysieke winkel
Showroom Zwanenburg

MATRAS OP MAAT
Camper matras
Caravan matras
Frans matras
Boot matras
Frans bed op maat
Topdekmatras op maat 
Topdekmatras Caravan
120 x 200 matras
120 x 190 matras
130 x 200 matras
130 x 190 matras 

ADRESGEGEVENS

Weerenweg 8 B
1161 AH Zwanenburg
+31 (0)23 - 5339242
info@defabriekswinkel.nl

© 2022 - DeFabriekswinkel.nl

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

De Fabriekswinkel
0
Winkelmand
  • No products in the cart.